Så starter vi op igen :-)

Hej alle

Efter nogle år hvor mit frøbytte projekt har været lukket ned, synes jeg nu det er tid igen

Denne gang vil jeg dog gøre det anderledes.

  • Vi er højest 15 personer om projektet.
  • Du sender mig et brev med gerne mindst 3 poser indeholdende 10 frø i hver, meget gerne flere.Du skriver navnet på frøene, om det er en styrke mild, mellem, stærk eller MEGET stærk.
  • Derudover vedlægger du i kuverten en frankeret svarkuvert med dit navn og adresse skrevet på. (Post Nord tager 10.- for porto 50 gram.- 20.- for op til 100 gram (1 uges levering)
  • Du skriver hvad du gerne vil have retur. (Mild, mellem eller hele paletten)
  • Når jeg har modtaget fra alle, vil jeg så “fordele” så godt det kan lade sig gøre.
  • I princippet burde vi have mindst 45 poser, og jeg vil prøve at sende så mange  poser som muligt retur til alle.(Flere frø, flere poser) Jeg kan dog ikke garantere at det kun er de milde, hvis det er dem du har ønsket, det kommer jo an på hvad der kommer ind. Kommer der f.eks. (Tænkt eksempel  kun 20 stærke frø ind, og 10 gerne vil have stærke, så deler jeg frøene så alle kan få 2 hver.)
  • Jeg gør det gratis, men da jeg ikke gider at have udgifter til noget, skal man betale kr. 15.- for at være med. Dette indbefatter de poser der skal til, sorterings arbejde samt fragt til posthuset.

Mvh.. Søren

soeren@chiliinfo.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *